Sudoku

Sudoku greu

Sudoku Gratuit Online
9x9 sudoku
Mega
Sudoku
Sudoku
pentru copii
Rezolvatorul
de Sudoku
Sudoku
pentru imprimare
Sudoku
Reguli
Declaraţie de
confidenţialitate
: x sudoku day sudoku night
mic mediu mare
Copyright 2021. e-sudoku.roNoul Sudoku

Greu sudoku top 10

septembrie 2021.
1 izabela
3:17 (02-09)
2 manuela
3:28 (13-09)
3 dora
3:31 (08-09)
4 zamfira
5:13 (05-09)
5 zaharia
5:42 (04-09)
6 adelaida
7:13 (07-09)
7 matei
7:46 (10-09)
8 darius
8:21 (03-09)
9 mirabela
9:22 (17-09)
10 iris
10:06 (06-09)

Sudoku Greu 9x9

Turneu Sudoku

Ești un bun jucător de sudoku? Cu noi puteți participa la o competiție de niveluri ușoare, medii, dificile, foarte dificile și cele mai dificile. Vă puteți testa abilitățile pe plăci sudoku verificate și de calitate. Controlul pe mai multe niveluri asigură puritatea concurenței sudoku.
Oricine este mai rapid decât locul zecea își poate introduce numele în clasament. Desigur, acest lucru nu este obligatoriu. Puteți utiliza adresa de e-mail pentru a vă prelua sau șterge informațiile. Nu trimitem reclame sau le transmitem unor terțe părți. Lansăm o nouă listă la începutul fiecărei luni. În acest caz, toate înregistrările vor fi șterse. Acesta este un site de jocuri distractive. Dacă găsiți conținut neadecvat sau jignitor, mi-l puteți raporta făcând clic pe butonul de feedback de sub listă.

Acest joc online de sudoku este gratuit și funcționează pe mobil. Puteți ajusta dimensiunea grilei sudoku selectând mic / mediu / mare. Dacă este prima dată când folosiți sudoku, puteți citi cum să jucați sub „reguli sudoku”. Puteți practica pe pagina „sudoku pentru copii”. Vă recomandăm acest sudoku ușor pentru începători, copii și cei care caută un exercițiu ușor pe creier! Puteți utiliza, de asemenea, plăci sudoku imprimabile pentru practică. Se află sub „Sudoku imprimabil”. Puteți imprima 1, 2, 3, 4, 5 sau 6 plăci sudoku pe o singură foaie A4. De asemenea, puteți selecta nivelul de dificultate unul câte unul. Avem un rezolvator de sudoku obișnuit de 9x9. Ar trebui să utilizați acest lucru dacă ați început să completați un puzzle sudoku în altă parte și nu puteți continua. În acest caz, copiați numerele date în locul corespunzător din soluția de sudoku. Solverul prezintă o singură soluție posibilă. Există plăci sudoku care pot avea mai multe soluții. Există o singură soluție pentru plăcile noastre sudoku. Recomandăm sudoku mediu pentru jucătorii de sudoku avansați, cu experiență și pentru cei care pot juca în condiții de calm, deoarece acest lucru necesită o atenție atentă. Recomandăm sudoku-urilor profesioniști, cei care caută mai mult! Dacă sudoku-ul greu nu este o provocare pentru tine, încearcă Mega Sudoku! Sudoku cel mal greu este pentru jucătorii experimentați de sudoku. Este foarte greu de rezolvat. Doar încercați!

Istoria Sudoku

Leonhard Euler, unul dintre cei mai mari matematicieni din istorie, care a publicat un amplu studiu pe această temă, în care a prezentat o „nouă specie de pătrate magice, pătrate latine botezate și pătrate greco-latine. În 1892, un ziar parizian, Le Siècle, a publicat totuși un pătrat magic 9 × 9 în care pătratele 3 × 3 conțineau și numerele de la 1 la 9. La sfârșitul anilor șaptezeci, în revista „Puzzle-uri matematice și probleme logice” , editorul casei Dell din New York a propus Number Place, un puzzle bazat pe regulile de compoziție a pătratelor latine. Jocul a apărut pentru prima dată în Japonia în 1984, unde i s-a dat numele de Sudoku, care este prescurtarea unei expresii mai lungi în japoneză - „Sūji wa dokushin ni kagiru” - adică „cifrele sunt limitate. La o singură apariție”. De atunci, acest puzzle s-a răspândit în toată Japonia, devenind extrem de popular. Sudoku ajunge în Europa abia în 2004.

Site-uri Utile Sudoku

Super sudoku international - 12 aparitii pe an Tip publicatie: revista Frecventa aparitie: lunar.

A Sublinear Sudoku Solution in cP Systems and its Formal Verification - Sudoku is known as a NP-complete combinatorial number-placement puzzle. In this study, we propose the first cP~system solution to generalised Sudoku puzzles with $m \times m$ cells grouped in $m$ blocks. By using a fixed constant number of rules, our cP~system can solve all Sudoku puzzles in sublinear steps. We evaluate the cP~system and discuss its formal verification.

Sudoku Puzzle Book - 320 Sudoku Puzzles Very Easy, Easy, Medium, Normal, Hard For adults Plenty of puzzles for everyoneRelieve boredom and stress by playing SudokuThere are 4 puzzles per page solutions.

Puzzle-uri uimitoare. Sudoku diagonală - Puzzle-uri uimitoare pe inteligență - puzzle-uri- ocupația nu este numai fascinantă, ci și utilă. Aceasta este o sală de gimnastică minunată pentru minte, care dezvoltă minte, logică, abilitatea de a analiza și chiar vă permite să vă bucurați de soluție.

Cum Se Joacă Sudoku: Rezolvarea Pas Cu Pas A Puzzle-Ului - Sudoku este un puzzle foarte interesant. Este necesar să se aranjeze numerele de la 1 la 9 în câmp astfel încât fiecare rând, coloană și bloc de celule 3 x 3 să conțină toate cifrele și nu trebuie repetate. Luați în considerare instrucțiunile pas cu pas despre cum să jucați Sudoku, metode de bază și soluții strategice.Contact

e-sudoku.ro